Να χρησιμοποιήσω το υγραέριο ως μέσο θέρμανσης;

Η απάντηση είναι μια, ΝΑΙ!

Το υγραέριο είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά καύσιμα για τη θέρμανση σπιτιών και επιχειρήσεων. Είναι καθαρό, αποδοτικό και ασφαλές, με πλήθος πλεονεκτημάτων που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για τη θέρμανση του σπιτιού σας.

Το πρώτο και σημαντικό πλεονέκτημα του υγραερίου ως μέσου θέρμανσης είναι η απόδοση. Το υγραέριο είναι ένα από τα πιο αποδοτικά καύσιμα που υπάρχουν, με ποσοστό απόδοσης που μπορεί να φτάσει έως και το 90%. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρέχει μεγαλύτερη θέρμανση με λιγότερο κόστος.

Το δεύτερο πλεονέκτημα του υγραερίου είναι η ασφάλεια. Σε αντίθεση με άλλα καύσιμα, όπως η ξυλεία ή οι άνθρακες, το υγραέριο δεν παράγει στερεά υπολείμματα ή καυσαέρια που μπορούν να είναι επικίνδυνα. Επίσης, το υγραέριο είναι πολύ λιγότερο εύφλεκτο από άλλα καύσιμα, επομένως υπάρχει λιγότερος κίνδυνος πυρκαγιάς.

Το τρίτο πλεονέκτημα του υγραερίου ως μέσου θέρμανσης είναι η ευκολία στη χρήση. Τα συστήματα θέρμανσης με υγραέριο είναι πολύ εύκολα στη χρήση και συντήρηση. Δεν χρειάζονται πολλές προετοιμασίες ή καθαρισμοί και η παραγωγή θερμότητας είναι αμεσότερη σε σχέση με άλλα καύσιμα. Επίσης, τα συστήματα θέρμανσης με υγραέριο είναι ελαφριά και μεταφερόμενα, επομένως είναι εύκολο να τα μεταφέρετε από το ένα σημείο στο άλλο.

Τέλος, το υγραέριο είναι ένα πολύ καθαρό καύσιμο. Η καύση του υγραερίου δεν παράγει σχεδόν καθόλου ρύπους, όπως καυσαέρια ή σωματίδια, και δεν εκπέμπει δυσάρεστες οσμές στο περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον και μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της ρύπανσης του ατμοσφαιρικού αέρα.

Συνολικά, τα πλεονεκτήματα του υγραερίου ως μέσου θέρμανσης είναι πολλά και πολύ σημαντικά.

Η απόδοσή του, η ασφάλειά του, η ευκολία στη χρήση και η φιλικότητα προς το περιβάλλον φέρνουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα καύσιμα και μέσα θέρμανσης. Επιπλέον, οι σύγχρονες τεχνολογίες συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του υγραερίου με την αξιοπιστία και την αυτονομία των συστημάτων θέρμανσης.

Εν κατακλείδι, τα πλεονεκτήματα του υγραερίου ως μέσου θέρμανσης είναι αξιοσημείωτα και το κάνουν μια ελκυστική επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν αξιόπιστα και αποδοτικά συστήματα θέρμανσης. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία του υγραερίου και η ανάπτυξη νέων προϊόντων που χρησιμοποιούν αυτό το καύσιμο εξασφαλίζουν τη συνέχιση αυτής της τάσης και στο μέλλον.

Η εταιρεία μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα σε λέβητες αερίου και το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

Επίτοιχος λέβητας αερίου Luna Air 28GA της Ιταλικής εταιρείας Baxi.

Η Σειρά Λεβήτων Αερίου Luna Air της Baxi με υψηλή απόδοση, ειδικό σχεδιασμό εξωτερικής τοποθέτησης και σύστημα ελέγχου ποιότητας καύσης, σας εξασφαλίζει θερμική άνεση υψηλών προδιαγραφών και άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Baxi Luna Classic 24, 24kW, Επίτοιχος Λέβητας Αερίου Συμπύκνωσης + Σετ Καμινάδας, WiFi Ready

Επιτοίχιος λέβητας αερίου, υψηλής απόδοσης, με ειδική προστασία κατά της βροχής και της υγρασίας (IPx5D) για ατομική θέρμανση και για άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με προηγμένες λειτουργίες ΖΝΧ relax και boost για εξάλειψη των κρύων διαστημάτων.

Η Luna Classic αποτελεί μια βασική επιλογή για διαμερίσματα ή μικρές οικίες, με μικρές διαστάσεις (700 x 395 x 285) ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί σε στενούς χώρους όπως ντουλάπια κουζίνας ή αποθήκες.

Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ariston Clas One. Η επόμενη γενιά συστήματος συμπύκνωσης για πλήρη διαχείριση της θέρμανσης. Το Νέο Per4mance System παρέχει 4 τεχνολογίες για μοναδικές επιδόσεις.

Per4mance System 

  • Εναλλάκτης θερμότητας xtratech: θέρμανση με διάρκεια.
  • Απόλυτη αποδοτικότητα.
  • Πάντα συνδεδεμένο με το Ariston Net.
  • Πλήρης έλεγχος, πλήρης άνεση.

Η ατομική μονάδα πετρελαίου LCB700 LS System από τον οίκο της KD Navien-Saturn Κορέας, προσφέρει την κορυφαία λύση θέρμανσης, με εποχιακό βαθμό απόδοσης έως 93%.

Επιπλέον με χρήση του ειδικού kit E-SAT μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας

Η τεχνολογία συμπύκνωσης Navien προσφέρει σημαντική μείωση της κατανάλωσης σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα, εξοικονομώντας πετρέλαιο και χρήματα. Επιπλέον η βελτιστοποίηση της θερμικής απόδοσης πέρα από τη μείωση των δαπανών συμβάλλει και στη μείωση των ρύπων του θερμοκηπίου καταπολεμώντας το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Χάρη στον καυστήρα μπλε φλόγας ο LCB700 σημειώνει τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων (μόλις 57 mg/kWh).